Thursday, June 5, 2008

Sunway Havoc (yeah right)

Minggu terakhir cuti persekolahan telah digunakan secara baik sekali, kerana aku sekeluarga pergi ke Sunway Lagoon. Tidak banyak pun yang berubah, kecuali ini:



Sekurang-kurangnya, design cantekkkk jugak, Tribal Design. Kalau hilang bende ini, kene bayar 50 Ringgit, knapa mahal sangat? sebab dalam jam itu ade cip.

- First ride was "The lost city of Gold" I think...


Ingatkan nak ambik gambar mase tengah ride, tapi takut plak terpelanting camera tu. So instead of that, we have this.

See the two guys wearing the white shirts? the left one is me, the right is Fidos

(real name classified). Belakang kitorang adalah babak aku, Veteran Six Flags!! relax je letak tangan kat luar! sebelah babak aku adik aku.

- Second is the "Pirates Revenge", pictures are not available right now, maybe later i'll post it.

- Jalan-jalan lagi, aku start pening kepala, dah la nak hujan, Fidos ajak aku main water theme park plak. aku pun decline la offer die, and buat bodoh dengan camera aku



sebenarnya, aku tak sihat sangat time tu, dan tak banyak pun ride aku naik. so, itu je lah gambar untuk event ari ni.

sori.

3 comments:

Nadia said...

wtF man?!
Sunway tukar tag masuk ke?!

gle cantek!!

DAN.
muka kat roller coaster tu adalah...TAKLEH BLAH.

ngaaahahahahaaa.

wani ezryl * said...

wahh tag ada chip tu khas utk kesan org2 yg hilang ke? bagus betul ^^

mau naik roller-coaster jugak!!!

tangonovember said...

nah~
tag sini sekadar scan in, and scan out je.
tag untuk kesan orang kat negara lain aje.