Friday, June 6, 2008

Around the KLCC

Not much to do here, after Friday prayer, singgah KLCC jap, jalan-jalan je.
Dekat Ground floor ade Motorola rokr nye showcase, malangnya, aku lupe nak amik gambar, sbab aku betul-betul minat phone ni, dah la mahal!

so kitorang (aku dengan Fidos) jalan kat taman KLCC tu, sbab tak pnah explore habis pun.



Realizing aku lupe amik gambar tadi, aku telah menebus kesilapan aku dengan gambar ini. takde la ape sangat. HAHAHA!!

3 comments:

Nadia said...

hampeh.
tu je gambar?

wani ezryl * said...

pandai ko tgkp gmbr weh.
angle yg menarik x] (gelap je sikit)

tangonovember said...

Hey!
Shaddap You!
takde bende yang menarik perhatian aku kat situ