Monday, June 16, 2008

1 room + 1 room and 1 cool phone

Dengan permintaan akak aku, aku akan postkan gambar-gambar bilik die, untuk lihat ape yang telah berubah setelah die pindah ke US. (Ulu Supri) LOLZ



well, this is it, still kotor when you left it. HAHAHA!!



This is one of the changes, (actually, it's the only changes in this room) the Astro.



Ini adalah koleksi komik akak aku, masih lagi bertambah jangan risau kak



dan koleksi novel akak aku. kumpul habuk saje...

Presenting the room which houses a lot of entertainment, and knowledge.
saje je nak promo bilik sendiri.




Panoramic picture of my room. nampak besar kan?



my room with Light rays. sebenarnya, nak create effect ni, aku kene sembur deoderant aku. HAHAHAH!!
Note: nampak tak X-ray film tu?



my "MEMO" board, klau ade bende nak buat, aku letakkan note kat situ.



PC of the house



my printer/scanner, my radio, with Gundams on top



PS2.
Note: The World Atlas there, is like 10 years old



almari aku, dan juga tempat aku letak kotak-kotak Gundam aku.



koleksi Brylcreem aku, bleh chalange ke?



koleksi Movie aku. and still counting



koleksi Gempak, Starz, Shinchan, Doreamon, STUFF, and other old mags.



koleksi buku-buku aku. bayak betul collection aku kan?

Presenting ROKR

aku telah namakan phone aku:

Rock
On
King
Raga

kepada anda yang tak tahu ape itu Raga, biar aku jelaskan:

(Sankrit raga 'tone' or 'colour') in indian music, a scale of notes and style of ornament for music associated with a particular mood or time of day; the equivalent term in rhythm is tala. a choice of raga and tala forms the basis of improvised music; however, a written composition may also be based on (and called) a raga. sumber: The Hutchinson paperback Encyclopedoa.



Inilah dia!
sangat Smooth, and so reflecting!!



Phone mode.



Music mode.



Camera mode.



Screensaver is cool with this phone.



Screensaver in the dark. I call this one Dark mode.
cool eh?



kat bawah phone tu, ade engraved rokr. lawa siot!



cover phone pun lawa beb! cun giler!

5 comments:

Nadia said...

...apakah yang sedang FFVII : Reunion Files, Hamond World Atlas, dan One Piece : Color File tu buat kat bilik ko?

Ahmadi said...

sbab rak bilik ko dah penuh, dan lagi cantik klau buku "MAHAL" tu kat dalam bilik aku.
Hihihihi....

wani ezryl * said...

coolness gle bilik korang! (nampak sangat nadia gilakan kaler oren --> walaupun skang tuka fave pink HAHAHA) :PP

aaa nak pergi rompak bilik korang malam ni! curik semua harta2 (comics, novels, gundams, bekas2 brylcream! heh hehe) >:]

ur phone is shinyyy
lawaaaaaa xDDD

Ahmadi said...

HA!
adapun orang yang kata phone aku lawa, trimas!

Anonymous said...

menunjuk beb..
haha..