Friday, June 20, 2008

Selamat Hari Natal!!

Is it too early?



Semalam Mak aku ade beli Candy Cane, dan terfikir la plak nak buat ni.







Itu saje. hari ni boring, so aku pun post la ni!

oh lupa plak nak citer ni, Phone baru aku tu boleh cakap!
It can talk! It can freaking TALK!!
Phone tu pun boleh bace mesej, BI dan BM!
tapi, bile cakap BI, hancur giler, macam suruh orang Putih cakap Melayu!
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

5 comments:

wani ezryl * said...

ooo
kire cukup gangster la tu, ada rantai2 kat leher. pft! (buat muka dengki) :PP

phone ko boleh bercakap?? waa cool gle. macam.. dia boleh baca text yang kite taip, ek?

::)

Nadia said...

yo blinggg~

aa? bleh cakap? bagaimanakah?
bleh post video tak?
(request nihhh sila berbangga~)

Ahmadi said...

yeah bleh bercakap,
camne nak post video kat blog ni?

Nadia said...

rakam laa video, then masa nak post entry, seblah button untuk letak gambar ada button untuk post video.

cepat ye.
huhu.

Ahmadi said...

wokeh!