Wednesday, August 20, 2008

Cargo Model

Okey, I'm using English back.

For our English assingment, we were told to make a model of parts of aircraft, so my team decided to choose Cargo. And here's our model:



Pretty amazing on what could be accomplished in last minute preperations



Group photo.
In the end, the lecturer said that all the group have performed good, and no negative comments were given.

5 comments:

lotto said...

Such a nice blog. I hope you will create another post like this.

wani ezryl * said...

whoa kargo jugak adalah bahagian yg penting dlm aircraft xD ada x grup yg buat cockpit ke or something.. *wondering*

tangonovember said...

cockpit takde, susah sangat nak buat model tu, aku rase yang paling hebat group yang buat seat kapal terbang, macam real doh model diorang

Nadia said...

seat kapal terbang? wahhh apsal tak amek gambaaa~ tapi apsal cam tak familiar je kargo nih? kargo ni part mane...? *sangat blur, harap maklum*

tangonovember said...

model kitorang ni bedasarkan pada fuselage kapal terbang Freighter (khas untuk bawak caego saje).

gambar tak amik sebab keadaan sangat hectic time tu