Sunday, August 17, 2008

Abang Hafiz Wedding day part two: Groom, Return of the

So hari kedua pun bermula, dan marilah kita mulakan blog kali ini dengan...



HAHAHAHA!!!!



Gambar pelamin.



Gambar adik-beradik mak aku dengan pengantin lelaki.



Pengapit untuk hari ini plak adalah Fidos, HAHA, memang ada muka pengapit!!



Saje je amik gambar ini, yang tak bestnya ade plak wayar terselit kat situ.



Mr.Kumar!! apsal la ada tong sampah kat situ, hilang effect gambar.



"The Flower Girl"



"The Flower boys"



"The Flower.....uh never mind



"The Flower knights?"



Nak amik gambar orang kompang, terselit plak gambar Syafiq.



Cantek la Fidos!



Family picture.

Habis saje perkahwinan tadi, aku kene siap balik ke MIAT naik kapal terbang.



Time kat Bayan Lepas, nampak plak diorang ni gune Sign Languages, looks interesting.

4 comments:

wani ezryl * said...

tengok pelamin tu nampak grand! xD

haha teringat pulak ada 1 time tu kat traffic light; kereta kat dpn ni dua2 budak tu pakai sign language. so nampak ikut cermin kereta, tgn tergapai2 dlm kereta. lolx.. tengah hampir nk drive pun sempat lg.. :PP

tangonovember said...

mesti diorang nampak macam orang bodoh kan?
HAHA

Nadia said...

oiii kutuk OKU!!
cet.

tapi pelami tu serius sangat GRAND okeh. takleh blah~ bersinar siap!!

sila pesan kat Asyraf : sila kembali ke pangkal jalan. haha.

eh mama pakai baju kaler...oren ke?

tangonovember said...

jangan salah faham, aku bukan nak mengutuk OKU.

Mama pkai baju grey-ish