Sunday, December 21, 2008

I spent 100+ bucks today!!

Ye memang betul!
sebab aku dan sekeluarga pergi ke KLCC (sebab kat Malaysia ni dah takde tempat melancong yang best lagi)

ape yang aku telah beli?
1: buku "Aviation Mechanic Handbook"
2: model MIG-25 Foxbat
3: skin laptop, gambar F-15 yang dipandu oleh Cipher, from the game Ace Combat Zero

sebenarnya ada banyak lagi buku yang aku nak beli, tapi tak cukup duit, antaranya ialah buku Walkthrough Crisis Core(70 bucks), Turbine propulsion (635 bucks!!), and buku Malaya Flora and Fauna (1225 bucks, sebab ianya dicetak pada tahun 1927, kertas pun dah brumur, dan aku nak sangat buku yang camtu!!)

dan juga visit ke KLCC tak complete tanpa ke fountainnya. sila nikmati gambar seterusnya!:





suka gambar ni sbab dapat tangkap gambar FREEZE die berlari



Nampak pelik kan klau ade satu je menara KLCC?



Pastu pergi ke Metro kajang (klau tak silap la), dan masuk ke kedai computer ni (which I bought the Laptop Skin), dan nampak la ini, nak sangat tengok diorang buat Proton punya plak.

Itu sahaja!!

/Aku yang masih belum lagi bayar yuran next sem/

3 comments:

Nadia said...

RM100+, tahniah, tahniah.
huahaha~

eh kalo CPU design Kancil camne? taknak tengok?

wani ezryl * said...

buku berharga 1225??!! :O

CPU yg cute! lenkali nk tgk pulak design lori potong.. ahax :DD

anis said...

salam ziarah..
wah!
lawanyer gambar2 yg awak amek!
nak jd photographer ker?