Wednesday, December 17, 2008

Aku yang akan bercuti selama 3 minggu amat happy buat masa ini

YES!
paper final dah habis!(walaupun ade jugak soklan yang aku tembak...)

sempena itu, aku akan post banyak gambar!!

A Lil Trip to Langkawi

So, sempena cuti ari tu, eden dan sekeluarga (minus akak aku, HAHA) pi ke Langkawi untk berseronok (tak pun)



First day (10 Dec) kat Langkawi, takde mood nak amik gambar ape, so aku amik la gambar langit.



Second day (the best day at Langkawi) kitorang pi naik Cable Car, tak tau la korang nampak atau tak, tapi kat atas gunung tu, ade satu station, tingginya lebih kureng 750+ meter, klau takleh nampak, magnifykanlah



Bukan keluarga aku sahaja, tapi pak cik dan mak cik aku dari US (bkan Ulu Supri!), dan jugak Nenek aku.



Pak cik aku, Uncle Was, aku, dan babak aku
Note: aku pkai baju baru, hihihi



Klau korang tak nampak gak station terakhir yang cakap tadi tu, tengok gambar ni,
Nampak tak?



Second station, ketinggian kat sini lebih kurang 550+ meter



Gambar ni khas buat akak aku
PS:Sis, see what Pa is holding on for dear life?(literally)



Masa tengah tunggu cable car seterusnya, nampak plak ni.
Ni cable car khas untuk daredevil, well not actually. ni cable car untuk maintenance crew. nak sangat try...



Ni lah dia SUSPENsion Bridge Langkawi, secara jujur, tinggi memang tinggi, tapi takde bende yang nak dilihat ari tu, banyak awan



Aku yang cube buat gaya SUPAHman



Gambar Sunset yang aku sendiri tak sangka dapat ambil dengan LAWA skali!! Matahari betul2 centre tu!!!
Note:Time tu pukul 6.30 petang something, time tu memang cantik



Ari ketiga di Langkawi, plan nak bangun awal supaya dapat tengok matahari terbit, tapi TERover slept plak, so gambar ni pun sudah memadai.
Petang tu kitorang pi ke Langkawi Underwater World.(lots of good stuff is gone though)



That is one laid back turtle



Aku dan sepasang burung Macau.
Note: yes, snowcap tu aku yang beli. nampaknya kat Langkawi ni, barang yang berkaitan dengan Bob Marley memang feymes, hampir setiap kedai jual bende yang sama



Satu lagi gambar khas buat akak aku.
dah habis gambar untuk ari aku di Langkawi.

-------------------------------------------------------------------------------------



Semalam, sebelum paper last kitorang (CCC), aku amik gambar klas, tapi tak semua yang masuk.*SIGH*



Another one for the sake of love(?)

Thank you MANUFACTURING Class for those memorable days.
See you next Sem!!(which is like another 3 weeks)

-------------------------------------------------------------------------------------


Just nak cite skit pasal ari ni.
Aku telah membeli 3 cite anime,Gundam 08 MS Team, Lucky Star, dan Dojin Work.
ah, dah lama tak bazirkan duit.

Here's a last picture:



My Phone Wallpaper for the past one month


lama betul tak buat Blog yang panjang, dan klau korang tak perasan, aku post Blog ni tak letak tarikh BESAR, sebab malas sangat, HAHA

5 comments:

Nadia said...

...apsal t-shrit 'baru' ko tu ada kaler pink? OwO
hahahahaaa~

oh makaseh dedicate gambar kat aku.
dan aku nampak apa yang papa pegang for dear life XD tapi terer jugak laa, dapat naik sampai situ without fainting HAHA lolz XD

ok laa pegi Langkawi, best peee.

tangonovember said...

hei hei, jani baju tu ade kaitan dengan Aviation

Nadia said...

RAKKII SUTAA~
wahaha aaa nak tengok anime pelik lahhh tapi takde idea siri apa~

wani ezryl * said...

-kite boleh naik kete kabel, tp bila mengadap cermin dpn, nak2 bila kereta tu mendaki, adalah rs sedikit seram (ni kn pulak nk naik kete kabel maintenance.. woooo)

-serius, sunset yg super lawa!! silakan tgkp byk2 lg gmbr camni utk koleksi! (ko buat la koleksi sunset di setiap negeri/negara).. ahax

-omg! laid back turtle! spt kucingku di rumah!! ahaha :DDD

-mmg classmates ko semua lelaki kah? ^^

tangonovember said...

kepada akak:try tengok Doujin work, bodoh gak la cite nya.

to Wani:sebenarnya, aku dah ade koleksi gambar awan/sunset, tapi takde tempat yang bagus nak letak....

classmate aku ade la perempuan, 2 je..diorang malu nak masuk gambar