Saturday, December 6, 2008

As the East called, Love.....is like a Hurricane

Ergh.....
Sebulan tak bukak blog, tapi sama gak, takde sape pun komen/tengok/layan.
*gelak kesedihan sorang2*

tapi tak kisahlah. Final lagi 3 paper je, macam siot.

so, aku post blog ni saje2 je.




My current Desktop.

5 comments:

Nadia said...

eh final tak abes lagi?
ingatkan abes trus dah...

mm.
ah, wallpaper tu comel gle takleh blah XD tapi apsal aku knal Konata je...? ni dari cite Lucky Star ke atau kompilasi ke...?

wani ezryl * said...

xde orang nk bukak/komen konon. habis kitorang berdua ni sape? *gelak emosi* :PP xde lah weh, kidding. haha. semoga ko menghabiskan final papers ko dgn jayanya. pastu enjoy habis2an xDD

tangonovember said...

well, abis raya nanti ada lagi 3 paper, Technical Math, AC Weight & Balance, and
Cleaning & Corrosion Control.

Taklah Kak, itu semua dari cite Lucky Star.
Note: Dengar kata Lucky Star nak kuar season baru awal next year

aisar said...

salam wafiq...
jumpe gak blog hang...
bler coti??

tangonovember said...

aiseh man!
Aku baru start cuti semalam.