Thursday, February 24, 2011

Cabaran Tiga Puluh Hari - Penyambungan!!

Hari Ke-2

Gambar anda dari setahun yang lepas atau lebih



Gambar semasa di McD selepas Majlis SRI/SMI ABIM tahun lepas.

hari Ke-3

Tambah(?)kan anda dalam 100 patah perkataan

Seorang yang sangat perasan yang dia ni "always above someone else",
tak banyak cakap dengan orang yang tak dikenali, tapi dengan yang kenalnya,
paham-paham la perangainya camne. Meminati Anime, Manga dan sekumpulanya,
suka memasang Gunpla, suka lagi amik gambar yang kononnya artistik, tak dilupakan juga meminati konspirasi dunia, dan occult. Sedang bertungkus-lumus untuk menjadi seorang engineer kapal terbang walaupun sedang malas giler nak buat assignmnet belambak ini. 100 patah perkataan adalah jumlah yang sangat tidak mencukupi untuk menerangkan betapa hebatnya aku ini, jadi sampai sini sahajalah, kerana aku ni sangat hebat!

2 comments:

Mimiechan said...

dah bertahun kau x update belog!

Nadialah, Nadia. said...

ya ko sangat hebat, hebat gila, hebat yang hebat! sekarang dah boleh sambung buat assignment.