Tuesday, February 1, 2011

Just got tagged

Well, disebabkan dah lama tak layan tag akak aku, dan sedang FREE ini, aku pun buatlah menatang ni



1. Adakah Anda Rasa Anda Hot?
. ye, sebab saya tak mandi lagi


2. Update Wallpaper Anda Gune Sekarang?






3. Cerita Pasal Gambar Ini?
. wallpaper from Ace Combat Zero. tetiba rasa nostalgik time tu, so aku change la
wallpaper. BTW, it's kinda cool


4. Kali Terakhir Makan Pizza?
. rasanya sebulan yang lalu kat PD


5. Lagu Terakhir Anda Dengar?
. Kenji Ootsuki - Ringo Mogire Beam! (OP song Zan Sayonara Zetsubou Sensei)


6. Apa Yang Anda Buat Selain Selesaikan Tag ni?
. Mem-burn-kan Anime dalam hard disc aku ke DVD


7. Selain Nama Sendiri, Anda Dipanggil Dengan Nama Ape?
. Ketua, chief, Amat, Abang SISPA <-LOLZ


8. Tag Lagi 5

Orang ohmaingai

. Kakak Nadia (first thing that pops on my mind)
. Wani (tak tau lagi sape)
. Nana (just because she's on my reading list)
. Mimie (tak orang lagi)
. Atul (takde lagi orang)
Hahaha!


9. Siapa Orang Nombor 1 Dengan Anda?
. Kakak aku yang macam tak pernah grow up dari segi fizikal, dan rasanya mentality-nya macam degrading je


10. Katakan Sesuatu Kepada Orang Nombor 5.
. Atul, ko buat ape skrang?


11. Nombor 3 Ade Hubungan Dengan Sape?
. dengan Mak Long!


12. Bagaimana Dengan Nombor 2?
. si dia ade hubungan dengan akak aku, which is weird....(can't you find someone else?)


13. Berikan 3 Fakta Yang Anda Tahu Tentang Orang Yang Anda Tag?

. sorang saje cukuplah! Pasal kakak aku:
- Perempuan
- Pakai megane
- Childish

2 comments:

Nadialah, Nadia. said...

mental degrading...wtf-kah? degrading dari segi moral ke, knowledge ke, vocabulary ke...?

pelik aku ko free boleh buat tag. makaseh. pasni aku tag ko jelah kalo wani tag aku lagi ngahahahaa

tangonovember said...

time CNY ni je la Wafiq free...