Monday, April 26, 2010

Pangkor 2009

Yay another update!
sungguh seronok dapat update dengan internet yang laju ini!

Untuk blog kali ini, kita akan menikmati keindahan alam di Pulau Pangkor, Nikmatilah!!



Gambar pokok!



Gambar pokok lagi + jeti!





Sunset 1



Sunset 2



Sunset 3



Cewah! Azzad dalam gambar cool habis!



Sunset 4



Ayah aku berada dibawah perlindungan pokok, sambil membaca novel, seriously, tempat ni memang best kalau tak ramai orang!



Ignore the lovey dovey couples, this picture is awesome!



Glare kuat sangat!
Zoom camera aku tak bagus...



Sunset 5



Sunset 6



Ibuku yang menawan disebalik Matahari yang terbenam (Cewah!)



Sekali lagi Azzad control macho!



Aku yang tak seberapa macho...Haha!

Tu sajelah untuk Blog kali ini, malas nak caption sangat.

Next Blog: Class Photoshoot - our daily lifes behind the classroom

3 comments:

wani ezryl * said...

wahh bpk ko bc novel bwh pokok?! sgt awesomelah kelihatannya! *apekah BM iniiii PANG!! lempang diri sendiri* :P

gmbr loveydovey couple tu mmg cantikkk. well sbb ada pokok, pasir, air semua. nampak stabil je semuanya xD

gmbr azzad control macho; mcm tgh layan jiwang, ok!! lolx

and tahniah sbb ada internet connection yg laju. sbb itu adalah penting! :P

Nadia said...

*setuju ngan wani atas internet yang laju! kalo tak sampai bila entah nak update blog =_=*

disebabkan gambar terakhir tu memberi impak yang sangat kuat...aku komen kat tu dulu : WAHAHAHAHAHA PAKCIK BUANG TEBIATKAHHH?! XD

kenapa takde gambar time makan?! bukan tu wajib ke?! XD

dan air yang sangat biruuu wahhhhh T___T why lah lately banyak post pasal kebiruan air yang sangat best...guh

tangonovember said...

- Connection internet laju sbab
update blog kat librarym which is
like uber fats! (bleh download
satu episode Anime dalam 1 jam+!)

- Pak cik buang tabiat?
HAHA..

- time makan tak best sangat,
lagipun kamera tak best amik
time makan malam

- Jeles kan dengan kebiruannya??