Wednesday, April 21, 2010

LATE post

Disebabkan kamera aku telah rosak, dan aku juga dah lama tak updatekan blog, aku ingatkan nak post bende ni.

Korban 2009

Seperti biasalah, setiap tahun ade Hari Raya Korban, hampir kesemua keluarga datang ke rumah untuk meraikannya.



Dari kiri; Nenek( nampak separuh sahaja, haha), Umi, Azzad, Syafiq dan Firdaus merasmikan acara penyalaan api,



Tukang chef kita pada tengahari itu



Nenek supervise cara penyalan api



Kemudian aku pun menyampuk (orang kata muka aku dalam gambar ni macam pakcik yang baru bangun tido..)



First agenda, bakar otak-otak. (tengok si Qayyum tu, curi makan je tau!)





Geng-geng perempuan plak datang, diorang datang nak makan je, bukan nak tolong!


Silalah nikmati suasana rumah aku pada waktu malam tersebut, dengan episode terakhir Nur kasih ditanyangkan pada malam yang sama jugak, seluruh keluarga duduk depan TV.





Aku harap dapat update lagi event yang lepas, jadi tunggulah!
P/S: Sebab aku update adalah kerana speed internet kat library laju…..

5 comments:

Nadia said...

gambar first tu kan : umi ngan azzad memang bajet control senyum eh hahaha...hepi je nak nyalakan api 8D

then ya, ko memang nampak cam pakcik yang baru bangun tido XD

(tak suka post ni tak suka tak suka tak sukaaa =___= hahahaaa)

Mimiechan~ said...

giler la besar family ko..
:)

Nadia said...

CHUP CHUP CHUP
Tasha pakai baju aku eh? 8D wahhh heritage!! XD

tangonovember said...

Mimie - Ni baru separuh je datang, belum seluruh keluarga lagi!

Kakak - Wafiq rase tu memang baju Tasha la, bukan hand-down punya

wani ezryl * said...

suka tgk suasana korg tgk tv ramai2! priceless!! haha (hah, hari raya memang menyeronokkan) xD