Friday, January 23, 2009

A bloody event and a Spam to go with that

Akhirnya, aku selamat masuk ke semester dua aku, dan result final last sem sangatlah bagus, sungguh banyak A!! sendiri pun tak percaya, 12A dan 1C.......yang C tu tak payah la nak citer....

dah, mari kita teruskan dengan Blog!! Buat kali keduanya aku, YA, aku telah menderma darah. WOOT! ye, aku memang bangga dengan pencapaian ini, kisah apa aku klau korang ingat aku ni berlagak, HAHAHA!!



Si Mat SAlleh klas aku









semuanya aku berjaya mempengaruhi untuk menderma darah, jahatnya aku!! HAHAHA!!

wokeh, sekarang untuk menjawab sesi soalan SPAM dari Akak aku:

1) Do you think you're hot?
memang, skrang kat MIAT ni panas sangat, nak pi klas pun malas

2) Upload your favorite picture of you!



HAHA

3) Why do you like that picture?
. sebab : 1) ia melambangkan yang aku ni suka Mecha
2) aku suka buat posing camtu
3)sbab ia lawak

4) When was the last time you ate pizza?
. a week ago

5) The last song you listened to?
. It's Gonna Rain from the anime Ruroini Kenshin

6) What are you doing right now besides this?
. updating my antivirus

7) What name would you prefer besides yours?
. hmm, nama aku ni pun dah cukup unik, tapi klau boleh, aku nak orang panggil aku Will

tu sajalah, sila nikmati gambar2 tersebut:








sekian terima kasih!!

5 comments:

Nadia said...

fuyooo derma darah lagi, gle laa~
(gle eksyen!! ngahaha)

tangonovember said...

YES! aku memang giler glamour!!

wani ezryl * said...

will, kite xdapat dipengaruhi utk menderma drh sbb xcukup berat! ahaha

tangonovember said...

APA!?
Wani trak cukup berat?
pi balik makan, jangan asyik main komputer aje!!

wani ezryl * said...

patut main komputer menyebabkan kegemukan.. *garu kepala* kenapakah itu tak berlaku.. lolx! :b