Wednesday, October 1, 2008

Raya yang tidak rasa macam suasana raya 3

so, Hari Raya yang lama ditunggu pun tiba (tak semangat langsung)...

seperti biasa, amik gambar family dan sedara-mara



Keluarga Ipoh



Family aku



Keluarga Putrajaya



Keluarga Penang



selepas tu, upacara memberi duit raya, hihi (aku pun dapat gak)



selepas tu, amik gambar sedara-mara plak, songkok aku senget, bduh btui



and then, akak ku nun di US plak call, gambar ni mcam nak masukkan die skali la (represent as the phone) dalam gambar Raya ni.

so, itujelah gambar Raya untuk tahun ni, sedih kan?

apa-apa pun, selamat Hari Raya (walaupun aku tengah wat Blog ni pada pertengahan bulan 10..)

3 comments:

Nadia said...

...i'm represented by that measly little phone? how cheap am i? (HAHA)

eh? mana ROKR ko? mana Rock On King Raga tu weh? mana mana?

inilah gambar-gambar yang ditunggu-tunggu, makaseh banyak-banyak~

wani ezryl * said...

ohh family ko dikategorikan mengikut negeri yeh? interesting! :]

haha yg nadia diwakilkan as a phone tu xboleh blah weh! kelakar je :P

tangonovember said...

yang phone CHEAP tu Azzad punya.