Friday, October 17, 2008

Raya di MIAT (Before Event)

Memandangkan aku tak cukup beraya di kampung, beraya di MIAT pun jadilah.
gambar semua ni adalah sebelum Kampung Raya (nama event ni) start.



masa ni kitorang tengah siapkan khemah dan letak meja and kerusi and all the stuff



budak MIAT pun ade jugak buat dodol, bagus la tu, sbab time Raya ari tu tak sempat pun nak makan dodol, nak tau camne rupanya? tengok la Blog lpas ni!



malam tu jugak ade karaoke, sape2 je bleh join, yang suara tak best pun boleh masuk.



Pelita!! time Raya takde pun aku nampak pelita, nasib baik la MIAT ade buat.
Note: crappy picture, sori



aku dan AJK lain, ye, aku memegang jawatan AJK, AJK ape? tak nak bagitau!



si Bulat yang sedang buat bodo

And now, for the Baloon Pictures!!















too much baloon eh? LOLZMANIA!!



pastu aku dan Epit dan beberapa perempuan lagi pi wat poster (more like cheap manila cards) untuk Kampung Raya nanti. nak tau ape yang aku lukis? tunggu Blog seterusnya!

4 comments:

Nadia said...

ko mesti AJK bahagian dekorasi kan?
haha~

AUTHENTIC DODOL OMGWTFBBQ!!!11!!!one!eleven!!!

PELITA~!! best gak raya kat MIAT tu!! wahhh OwO

wani ezryl * said...

hambik ko, karaoke kat layar besar!! hahaha

best seyh dodol. lama gile kan nk kena kacau. ada x ala2 spasm tangan budak2 yg kacau tu? :PP

spt kata nadia, yeh ko mungkin adalah AJK deco2 ^^

tangonovember said...

Dodo tu senior yang buat.
ye betul!!

aku adalah AJK Deco (sounds better than Keceriaan right?)

Nadia said...

terer aku teka 8D