Tuesday, September 23, 2008

Tag-dified

1. Senaraikan 5 hadiah/benda yang anda inginkan

satu: Zaku phone




dua: Gunpla



tiga: SLR camera, any brand

empat: Maxis broadband modem

lima: Buku tex yang mahal yang aku nampak kat library ari tu...


2. Alasan terhadap perkara tersebut

satu: it's damn cool!!

dua: kickass!!!

tiga: nak cube try amik gambar dengan SLR

empat: supaya senang nak melayari internet kat MIAT nanti

lima: sebab buku tex tu ade gambar yang banyak


3. 5 impresi terhadap orang yang diminati

satu: hebatnya dia ni!

dua: tak sangka die ni seiyu character X!

tiga: watak dia dalam citer Y memang hebat!!

empat: suara yang macho! JANTAN!! <-----????

lima: Alahai, kenapa ko terer sangat berlakon??

4. 5 perkara yang dibenci

satu: Assingment mengarut Danger Man

dua: jadual akedemik yang tak tetap

tiga: kelajuan internet yang macam shial!

empat: kemalasan aku

lima: cuti yang sekejap


5. Kali pertama duduk berjauhan dari keluarga
ntah, aku rasa duduk jauh pun tak jauh sangat...........

6. Tempat yang ingin kamu lawati
Venice!!

7. 5 perkataan yang selalu kamu sebut
satu: HAHA
dua: LOLZ
tiga: ????
empat: SMBAL
lima: macam BUTO!!

8. Kalau ada duit yang banyak
saya nak beli SU-47, sebab ia sangat cantek

9. Jika kamu tidak belajar / bekerja dalam bidang sekarang, mungkin kamu
sedang mengambil gambar sebagai photographer NAT GEO

10. Lagu yang kamu selalu dengar tanpa rasa muak
Apocalyptica - Nothing Else Matyer
Lucky Star - Mottoke Sailor Fuku

11. Rakan-rakan bloggers yang ingin kamu tags
satu: akak -- walaupun dia dah buat
dua: Wani -- buat je lah
tiga: manusia A
empat: People c
lima: sesiapa yang terbaca ni

kesian, ade dua followers je blog aku ni

3 comments:

Nadia said...

hosh!t -- Zaku phone?! wujudkah perkara sedemikian rupa?! glekah?!

weh aku baru pegang SLR ari tu, kawan aku nyer...dan aku baru tau yang kalo nak amek gambar, takleh tengok skrin yang cam kita slalu buat ngan digicam...kena tengok ikut 'window kecik' tu cam kamera lama. hooo.

orang yang diminati...seiyuu...haha...

wani ezryl * said...

weh bukankah tag survey ni asal-usulnya adalah drp blog kite? kenapakah ko pass kat kite balik?? lolx! :P

huiyoo barang2 yg ko nk tu semua mmg super canggih. marilah kita kaya ramai2 supaya dpt beli gajet2 yg hebat!! :D

oh org ckp maxis broadband xbest. ko ambik celcom broadband ke.. ^^

weh bagus la tu, at least ko ada followers. dan followers ko adalah orang yg hebat wahahahaa (ayat puji diri sendiri) :P

(to nadia : ha a ms mula2 try pun rasa agak aneh sebab kembali kepada cara penggunaan kamera filem zaman dlu2! lolx. tp sy masih suka point&shoot serta kay-eight-oh-oh kita tu!) :D

tangonovember said...

phone sebegitu memang wujud! tapi malangnya, kat Malaysia takde, itu khusus untuk Japanese market sahaja (tapi dengar member, phone ni ade jual kat malaysia, RM5K, tukar software untuk Malaysia punya sistem)

"window kecik" tu namanya view finder, ari tu ade pegang gak, kedai punya la, lagu best! siap bau kedai lagi!! LOLZ

tau tak sape tu? Hugo Weaving la, die tu seiyu untuk Megatron.

-----------------------------------

saje je nak bazir ruang

itu kalu ikut tempat la, tempat belaja aku Maxis laju, Celcom kureng skit

followers yang hebat pun, cume dua aje....*sigh*