Thursday, September 4, 2008

Hangar work during puasa

Puasa or not, we must do the Hangar project. This time, weighing an aircraft
(weight and balance).



The equipment used to weight the aircraft. (malas la nak terangkan satu-satu)





See how serious we are?



Weighing transducer, this thing cost about RM 1000, and get this, the lecturer said that this device can only be used for 1 year only, because the device will start to give false readings after that 1 year(macam dah rosak la, yang dalam gambar ni, kita dapat sebab MAS yang derma) <--if I'm not mistaken la







Other pictures of the weighing procedure. In the end, everyone pass this project, thank you Sir Rashid!!



Later that night, watch this anime till 1 AM. <--Name that Anime
(penyalahgunaan projector LOLZ)

4 comments:

Nadia said...

oi gle best!! manekah dpt projektor?!

dan saya yang FAIL in the world of anime ni tak dapat teka anime tersebut~

wani ezryl * said...

coolness!! sy mmg ada terfikir nk buat camni kat bilik hostel tp duhh.. sy xde projektor T_T

haha mesin timbang' air craft tu, kalau ko xnak ko pass kat sini ok. nk timbang berat badan.. :PP

tangonovember said...

gambar tu dari Anime
Zero no Tsukaima (currently a fan)
projector dapat from library, aku ketua klas so ade kuasa nak pinjam.
HAHA. salah guna kuasa

tangonovember said...

kepada Wani, baik jangan, ko naik je scale tu, reading akan tunjuk 1000 pound