Friday, September 12, 2008

Buka puasa at putrajaya AGAIN??

I don't know what's up with CCC and Putrajaya......but who cares!



Putrajaya time ni sangat cantek, waktu petang dengan matahari yang terang sangat bagus!





Love this pictures of the Masjid Putrajaya



Take away those flags, and the cars, and people might actually think that this picture is taken in Europe



After that, went to the Bazaar Ramadhan to find some grub. The place was packed, how packed?



THAT packed



Lucky! the moon is directly centered to the building!!





I LOVE this sunset picture!! I know sis is gone steal this one



We buka puasa in front of the Kementerian Kewangan

that's it for today!!

5 comments:

Nadia said...

aku tau aku adalah your biggest fan in photography (sila jangan kembang lebih-lebih) tapi aku takkan curik laaah~
(kalo curik pun aku buat senyap-senyap je dan ko takkan tau mwahaha)

serius cantek gambar ni sume!!
nak aku printkan? (tak serius.)

oh btw CCC tu pe?

wani ezryl * said...

-wahah sebegitu crowded bazar kat putrajaya??!! kalau datang situ kena pakai baju perisai dan topeng gas :PP


-haa pasal gambar 'luar negara' tu.. okoko.. ko boleh edit buang itu bendera pastu ko hantar kat newspaper salam aidilfitri :PP


-mmg lawa gambar sunsetnya xDD as i mentioned earlier, (tp xde sape tau, sy mentionkan kat diri sendiri wahaha).. sky/ocean pics never fail xD

tangonovember said...

bagus, jangan la curi gambar2 ni, aku nak print dan tampal kat bilik nanti.

Carrear
and
Caunseling
Club

Nadia said...

lol kalo aku curik + print pon bukan ko share bilik ngan aku kan.
NGAHAHA.

oh...'carrear' and 'caunseling' i see i see.

aisar said...

hoh...
lawa siot putrajaya...
long time x jejak kaki kat c2...
nk curik gmbr neyh!!!
=p