Monday, November 29, 2010

Mondays is filled with curious things

Hari ni mintak cuti dengan supervisor untuk amik invoice kat MIAT, jadi hantar Adik aku pi sekolah (ade kelas untuk PMR tahun depan(!?), dan terus ke Sepang. Sampai je Sepang,baru pukul 8.30. so singgah kedai jap minum teh tarik, dan terlihat 2 bende yang menarik:



memang kene efek Black & White ni!



Kucing tidur secara freestyle!!



Sampai saje di MIAT, ternampak menatang ni....
setahu aku aircraft yang tersadar kat luar ni B737 (Yang kat kanan tu) je..



rasanya Fokker 50





Cockpit (or what's left of it..)

then selepas amik invoice, pi ke Nilai3, cari baju yang ade tulis:
"BAJU INI BUAT SAYA TERBANG"
tapi aku telah jumpe seseuatu yang lebih hebat



Shirt Gundam!!
and it's a RX-78!!!!
tak fikir banyak, terus angkat dan bayar terus, HAHAHA!!
malangnya baju shirt yang aku nak cari tu takde..
tapi dapat jumpe Shirt Gundam pun dah cukup hebat!!

"Tsk, Tsk, Tsk, You're wrong Kagamin, you can find something unexpected in stores rather than shopping online"
Quoted from Konata, Lucky Star

Sebelum amik adik aku tadi, pi survey kedai kamera ni, Filter Polariser RM 160, dan cable release RM 55.

nak beli ke tak.
nak beli ke tak..
nak beli ke tak...

1 comment:

Nadialah, Nadia. said...

beli je le. alang-alang dah masuk spending mode, spend jelah terus haha!