Sunday, May 24, 2009

Sharing Is Caring

itulah member sekelas aku cakap apabila mintak jawapan untuk midterm ari tu, seems reasonable enough.

baiklah, biar aku terangkan kenapa aku tak update blog selama ini:

1-takde bende menarik nak di-blogkan
2-takde time
3-kamera aku wat hal

primarily, sebab no. 3 tu lah aku tak update blog aku. ntah bila la aku nak hantar kedai repair.
so, post kali ini untuk saje-saje je.



salah satu gambar terakhir camera aku ambil sebelum buat hal



wallpaper laptop baru aku, setelah kene format 2 bulan yang lalu. thinking of putting this on a t-shirt...

dan kepada Kipas-Susah-Mati Gundam dan Stop Motion, silalah enjoy link ini:

http://www.youtube.com/watch?v=b6byYAA2WjY

4 comments:

wani ezryl * said...

kamera adalah penting dlm dunia pem-blog-an! lolx. silalah repair secepat mungkin :P

tangonovember said...

trimas kerana merisaukan kamera aku, janga risau, abis je final aku, aku akan hantar ke kedai untuk repair!!

(kemera repair kene tunggu lagi 1 minggu+ kot)

Nadia said...

WTFFF
STOP MOTION TU SERIUS BEST TAKLEH BLAHHH
PADEHAL AKU TAK PAHAM PAPE PON PE DE CAKAP XDDD

tangonovember said...

yeah, nak je komen si Plamo tu buat subs...