Tuesday, April 26, 2011

Post it because I have to

Ergh, rasa malas giler nak continue 30 Day Challange tu....
so nasib baiklah ade bende nak post kali ni

di-tag oleh yours trully

1 - ape bende yg pnting dlm hidup korang?

Nyawa gua, Camera gua, laptop gua, kete gua


2 - benda trakhir yg korang beli dgn duit sndiri?
1 kuih koci dan 2 karipap


3 - di mana tempat korang ingin melansongkan prkahwinan & tema prkahwinan anda?
nak buat di atas Gunung Kinabalu, masa sunset. cume masalahnya, ramai ke nak datang?

mane soklan 4......

7 - antara mak dgn ayah mana korang lebih mesra?
uih, mane bleh tanya soklan camni...


8 - namakan nama2 org yg betul2 nak jumpa dlm idop?
Katoki Hajime - mamat yang design Gundam sangat cool
kedua-dua datuk ku
dan budak yang pinjam pen hitam aku yang tak dipulangkan lagi




9 - adakah korang basuh baju sndiri?
aku bayar kedai dobi tu, so technically no


10 - dimanakah tempat yg korang betul2 nak pergi?
Venice, Italy!!


11 - beritahu 3 perkara tentang org yg tag anda?
sedang mencari kerja
sedang selsema lagi (agaknya)
ade kad Yu-Gi Oh emas aku yang aku menyesal kasi....


12 - 3 bnda yg korang sayang dlm idop korang?
Camera aku
Laptop aku
kereta aku


13 - lagu korang suka dan selalu dengar?
Instrumental
Anisongs


14 - 6 blogger yg korang nak tag?
Kakak - sori, you're the first that pops in my mind
Nani - klau rajin
Tasha - klau terbaca
Mimi - klau layan blog aku ni
Wani - klau ingat aku lagi
Shira - klau ko ingat aku lagi

3 comments:

Nadialah, Nadia. said...

...dengan cepatnya ko buat. SHOKKU DESU.

kawen kat gunung kinabalu AHAHAHA famili ko sendiri macam tak larat nak pegi.

Feyruz M Ayob said...

Nice blog :)
Jemput dtg ke blog saya juga di http://feyrul.blogspot.com
terima kasih ye

Variasi 53 said...

Ijin Berkunjung ....



Variasi 53
www.variasi53.blogspot.com
Variasi Motor dan Racing Parts Motor